Sulmuan Miriamin, Alban Skënderaj merr situatën në dorë


Alban Skënderaj dhe Miriam Cani janë kthyer në ciftet më të preferuar të shqiptarëve dhe prej kohësh janë bërë edhe prindër të një vajze të mrekullueshme.

Miriami spikat për tiparet e saj të bukra dhe natyrale por së fundmi, përflitej se ajo mund të ketë bërë ndonjë ndërhyrje estetike.

Largo Reklamën / Hap Lajmin e Plotë (FOTO)