“Xhansu” është rritur tashmë, një brune qe ju “çmend”


Leyla Tanlar e re në moshë por korri shumë suksese në fushën e aktrimit.

Edhe në këtë moshë Leyla ka shumë ndjekës dhe shumë fansa që e pëlqejnë për pamjen e saj. Që nga koha e serialit që mblodhi shumë shikues shqiptarë, Leyla ka ndryshuar shumë, shkruan portali jonë.

Hap Lajmin e Plotë në Link