LAJMI I FUNDIT: Prokuroria ngritë Aktakuzë ndaj babait të Aktorit të “O sa mirë“


Rilindja e Re – Press ka mësuar se Prokuroria ka ngritur Aktakuzë ndaj Rexhep Muratit – Babait të Aktorit të „o sa mirë“ Ridvan Muratit.

Kjo përshkak së i njejti ka kanosur me vrasje Kryetarin e Asociacionit për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës Shkelzim Murtezit, shkruan AlbaFun

Hap Lajmin e Plotë në Link