Meda e do shumë gruan, por shikoni në çfarë gjendje e publikon atë


Meda është i martuar me Lulën dhe ka fëmijë, të cilët janë një familje shumë e bukur dhe e lumtur.

E në njërën nga fotografitë, Meda shihet së bashku me Lulën, e cila është pa grim dhe e përqafuar me shumë dashuri nga burri. Shikoni fotot në vijim:

Hap Lajmin e Plotë në Link (FOTO)