Andrra me fustan të gjatë në plazh, ja si pozon nga atje


Andrra Destani është bashkëshortja e këngëtarit të njohur shqiptar, Sinan Hoxhës.

Ata kanë një djalë të quajtur Ansi dhe gjithmonë shfaqen si një familje shumë e lumtur. Andrra tashmë është shumë e njohur për publikun dhe bën postime nga më të ndryshmet dhe sot ka postuar një foto nplazhë.

Hap Lajmin e Plotë / Kliko linkun (FOTO)