E FUNDIT: Vdes aktorja që e njihnit të gjithë


Tara është gëzimi i parë i Bleros dhe fëmija i vetëm i tij.

Këngëtari i famshëm nuk jeton me të, por një kohë të madhe ia kushton asaj. Një fotografi të fundit që ka postuar Blero, shihet se ai ka filluar të plaket duke iu formuar edhe rrudhat në fytyrë.

Hap Lajmin e Plotë / Kliko linkun (FOTO)