Dikur me mbipeshë, por shikoni çfarë trupi ka bërë sot Linda Halimi!


Të gjithë e mbajm mend Linda Halimin dhe kilet e tepërta të saj, por kjo tashmë i përket një kohë të shkuar, pasi sot ajo ka formuar një trup për t’u pasur zili.

Këngëtarja nga Kosova nuk nguron të publikojë foto provokuese herë pas here…

Hap lajmin e plotë në Link