Me plot stil, kaq e bukur është bërë sot nusja e Dautit


Lola Haradinaj është bashkëshorja e deputetit të Aleacës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj.

Ajo është një femër tejet e bukur dhe atraktive, gjë që e dëshmon në çdo paraqitje të saj.Gjëja që e karakterizon më së shumti është veshja me shumë stil.Lola është shumë aktive…

Hap lajmin e plotë në Link