Gruaja e Sinanit niset për në ‘dasmë’, kaq bukur është rregulluar do t’ju ‘çmend’


‘Anne’ po sjell shumë dramacitet me intrigat dhe ngjarjet e papritura.

Seriali turk ka marrë një shikueshëmri të madhe në publikun shqiptar dhe po këta shikues kanë edhe një kureshtje për jetën private të aktorëve të tyre të preferuar.‘Sinani’ që ka një rol kyç në këtë serial…

Hap lajmin e plotë në Link