Adonis ‘shkrihet’ pas Tarës, ja çka bën Teuta!


Familja e vogël e Teuta Krasniqit është çdo ditë më e mediatizuara në medien rozë, e kjo falë famës së madhe që ka aktorja.

Ajo është e lumtur që ka krijuar një të tillë dhe çdo ditë nuk heziton që përditshmërinë ta ndajë me fansat dhe miqtë e saj…

Hap lajmin e plotë në Link