Blero publikoi një foto të Tarës dhe Afronës, kaq të ngjashme janë ato


Blero dhe Afrona kanë një dashuri të madhe për Tarën.

E këto dyja janë femrat më të dashura për Bleron, të cilat i ekspozon në rrjetet sociale pa ndalë.Ai shpesh i poston të dyja bashkë dhe na tregon se çfarë raporti kanë Afrona e Tara kur dalin bashkë.

Hap lajmin e plotë në Link