“Edhe 10 ditë i kanë mbetur botës”, NASA shpjegon teorinë konspirative

Në ditët e fundit është spekuluar shumë, sidomos nëpër rrjete sociale, se një planet tjetër i quajtur Nibiru do të godasë tokën më 23 shtator.

David Meade një teoricien i njohur i konspiracionit , shprehet se planeti Nibiru, i njohur si “Planeti X” do të shfaqet në horizont dhe do të godasë tokën.
...
Mos e humb, hap meposhte per me teper

4 thoughts on ““Edhe 10 ditë i kanë mbetur botës”, NASA shpjegon teorinë konspirative”

Leave a Reply

Your email address will not be published.