No Picture

Lajm shumë i mirë nga Zvicra

December 13, 2017 admin 0

Këtë vjeshtë, më shumë njerëz janë duke u kërkuar në sektorin e ndërtimit dhe në administratë në Zvicër. Edhe pse ofertat për punë kanë mbetur […]