LAJMI I FUNDIT: Prokuroria ngritë Aktakuzë ndaj babait të Aktorit të “O sa mirë“


Rilindja e Re – Press ka mësuar se Prokuroria ka ngritur Aktakuzë ndaj Rexhep Muratit – Babait të Aktorit të „o sa mirë“ Ridvan Muratit.

Kjo përshkak së i njejti ka kanosur me vrasje Kryetarin e Asociacionit për Mbështetjen e Arsimit dhe Aftësimit Profesional të Republikës së Kosovës Shkelzim Murtezit, shkruan AlbaFun

Hap Lajmin e Plotë në Link

Shkon në Gjakovë për varrimin e Artit, por shikoni çfarë bëri Gold Ag


Vdekja e aktorit të serialit ‘O sa mire’ , Art Kurti shokoj pothuajse të gjithë njerëzit që kanë pasur mundësinë të njohin këtë të ri.

Përpos kësaj, shumë artistë që nga dje përkujtuan Artin, si një djalë shembullor.Ishte pikërisht reperi, Gold-Ag i cili reagoj menjëherë pas lajmin për ndarje nga jeta…

Hap lajmin e plotë në Link