Mërzitet Almeda pas këtij dëmi që u bë


Një anije-cisternë shkatërroi në mënyrë spektakolare një rezidencë luksoze në gjirin e Bosforit, në Turqi.

Anija gjigante malteze “Vitaspirit” preku dhe bëri të pabanueshme vilën luksoze “Hekimbasi Salih Efendi”, në Stamboll që u ndërtua në vitin 1861.E pikërishtë këtë vilë e vizitoi Almeda Abazi.

Hap lajmin e plotë në Link

Si ta bëni vjehrrën për vete


Kur keni përfituar djalin, keni bërë hapin e duhur, mirëpo tani e ka radhën njohja me familjen e tij të cilën duhet ta përfitoni të tërën.

Nuk është e rëndësishme që familja e tij t`ju adhurojë por që marrëdhënia juaj të jetë e ëmbël dhe e thjeshtë.

Hap lajmin e plotë në Link