Garage Med Carport Och Förråd

En kombination av garage och carport ger dig många användningsmöjligheter förutom säker parkering för två bilar. Med denna klassiska variant så är det ett måste med ordentliga plintar för själva carportdelen gjuten platta går också bra.

Carport For Tva Bilar Och Forrad Carport Hus Exterior Husritningar

Vi på byggmax har flera olika lösningar för garage och carport.

Garage med carport och förråd. Om du inte riktigt vet om det garage eller carport du vill ha men ändå bestämt dig kan en lösning vara carport med garage. Både ett garage och en carport kan vara fristående eller sitta ihop med en annan byggnad. Vi har alla olika behov av förvaring vissa använder garaget som förråd medan andra endast har bilen där.

Självklart kan du beställa sidobyggnaden med samma panel och takbeklädnad som huset. Byggnaden ska ha en långsida som är panelklädd för att få ett vindstabiliseringssystem för att byggnaden skall klara att ta upp vindlaster vid exempelvis en storm. Tänk på att om ett garage sitt ihop med huset så räknas garaget som en del av huset.

Hem husmodeller garage. Fundera på vad ni har behov av att förvara och skapa den bästa kombinationen. Läs mer om vad du ska tänka på när du väljer bredd och längd i vår utrymmesguide.

Eller du kan använda carport delen som ett regnskydd för grillning. När du bygger hus är det också viktigt att tänka på att skapa utrymme för bil hobby och förvaring. Det finns olika regler för garage och carport beroende på om de klassas som komplementbyggnader eller tillbyggnader och beroende på hur stora de ska vara.

Hos oss får du goda råd när det gäller allt från placering till utformning av garage carport eller förråd. Förråd till trädgårdsredskap biltillbehör verktyg takbox cyklar mopeder osv. Tvåstugsvarianten kan ni få i alla våra.

Carport med garage och även med eller utan förråd kan också erhållas om så önskas. Carport med garage och förråd skapar lösningar för kunder som vill ha en garageplats för bilen en nederbördsskyddad plats i carport för exempelvis en båt och ett förrådsutrymme för utemöbler utrustning till båten mm. Att man sen kan använda det till mycket annat gör bygget till ett roligt och intressant projekt.

Och sist men inte minst bilen. Komplettera med sidobyggnad komplettera ditt hus med en sidobyggnad i samma stil som huset. Inspiration tips garage med carport inspiration tips garage med carport garage med carport.

Garage och carport med förråd. Möjliga längder är 3 60 och 2 40 m. Med dagens bilpriser är det en klok investering att bygga ett garage för att skydda och bevara bilen.

Detta multifunktionella av hög kvalitet kan också monteras så att garage delen. Denna lösning väljs ofta om du har lite utrymme för ett dubbelgarage eller vill undvika att förlora insynen. Exemplet visar carport med förråd 6 28 8 49 m.

Här får du plats med förvaring av bilen cyklar trådgårdstillbehör och uteleksaker. Med mebi och mega serien som utgångsstuga kan ni få en mindre stuga än våra minsta i respektive typserie. Du kan använda carporten till en bil och använda garagehalvan som ett förråd för trädgårdsredskap eller en verkstad.

Carport Med Forrad Sok Pa Google Carport Vorgarten Ideen Carport Mit Schuppen

Carport Forrad C32 Med Bilder Carport Tradgardsplanering Garage

Garage Kombinerat Med Carport Och Forrad Carport Gardsplaner Design

Carport Med Forrad Sok Pa Google Carport Tradgard

Garage Och Carport Med Forrad Carport Garage Planlosning

Carport Med Forrad Sok Pa Google Carport Uterum Tra

Garage Med Carport 6 0 X 9 6m Carport Dromgarage Garage

Garage Med Carport Och Forrad Sok Pa Google Carport Backyard Remodel Garage Plans

Pin Pa Tradgard