Gescheurde Achillespees Engels

Griekse mythologie is het geheel van oud griekse mythen. Voeg een vertaling toe.

Oud Engels Bord Wit Met Blauwe Bloemen Oud Engels Borden Blauwe Bloemen

Wanneer de achillespees gedeeltelijk of volledig scheurt wordt dit een achillespeesruptuur genoemd.

Gescheurde achillespees engels. Voor wie ook wel eens in het engels puzzelt is er nu crossword clues. De achillespees verbindt de kuitspieren met het hielbeen calcaneus. De voormalige aanvaller van onder meer zulte waregem antwerp fc en kvc westerlo ligt in de lappenmand met een gescheurde.

Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Het is de grootste en sterkste pees van het menselijk lichaam waar vaak bijzonder grote krachten op komen te staan. Gescheurde achillespees nederlands engels api oproep.

Een gescheurde pees komt het meest voor bij sporters die snel verhogen hun fysieke inspanning en in niet sporters die last hebben van een. Bracelet de cheville déchiré. Een gescheurde achillespees achillespeesscheur of achillespeesruptuur is een geheel of gedeeltelijke scheuring van de achillespees.

Wanneer dit gebeurt zal een persoon ondraaglijke pijn en volkomen niet de voet bewegen in het geval van volledige scheur. Van professionele vertalers bedrijven webpagina s en gratis beschikbare vertaalbronnen. Rupture du tendon d achille.

Achillespees en gescheurde achillespees bekijk meer griekse mythologie. Je was op zoek naar. We hebben geen woorden gevonden voor de omschrijving gescheurde achillespees maar hebben wel een omschrijving gevonden waar gescheurde achillespees het antwoord kan zijn.

Jens naessens moet noodgedwongen een kruis maken over het seizoen. Achilles tendon vertaling in het woordenboek engels nederlands op glosbe online woordenboek gratis. Bekijk de voorbeelden van gebruik achillespees in het grote nederlands corpus.

Controleer de uitspraak synoniemen en grammatica. Zo kan het krachten van 500 kg. Achillespees en chirurgie bekijk meer gescheurde achillespees.

Een gescheurde achillespees een gedeeltelijk of volledig scheuren van het weefsel. Een gescheurde achillespees is een ernstige blessure bianca. Neem kennis van de definitie van achillespees.

Vertalingen in context van een gescheurde achillespees in nederlands engels van reverso context.

Achillespees Verwondt Medische Vector Illustratie Geisoleerd Op Witte Achtergrond Met Engels Beschrijving Stockvectorkunst En Meer Beelden Van Aanraken Istock

Zweepslag Van De Kuit Gratis Deskundig Advies Brace Specialist

Enkel Wikipedia

Zweepslag Tennis

Engelse Gotiek Elly R Kalligrafie Gotiek Teksten

Zweepslag Een Spierscheur In De Kuit Gezondheid Be

Schouderblessure Sleutelbeen Auwh

Een Consult Kinderorthopedie Pdf Free Download

Achillespees Gratis Deskundig Advies Brace Specialist