Raamrubber Auto Lekt

Aan de rechterkant klotst een zeetje. Dakraam lekkage Bericht door Roger B.

Foregone Conclusion 1981 Renault 4 F6 In 2021 Renault 4 Renault Van

1161 zo jul 20 2008 1209 oke das dan apart voor de t4 de meeste autos waaronder een golf 3 bijvoorbeeld hebben de afvoer bij het fabrieksdak via de A-stijl.

Raamrubber auto lekt. De oude was er toen uitgehaald om een verroeste plek bij het rechter afvoergat in de sponning dicht te maken nieuw stuk ingelast omdat dit destijds ook voor lekkage zorgde. 21 btw excl. Er is in 2008 een nieuwe ruit met nieuw rubber ingezet.

Het lekt langs de rubbers. Maar B-stijl kan ook Even voorste hemel bekleding weghalen dan zie je het vanzelf. Heb lekkage in de kofferbak.

Hij lekt bovenlangs de ramen tussen de rubbers door. Dit doet hij of op het deurrubber in de deur of langs de rubbers tussen auto en deur ik kan dat niet helemaal vast stellen. Via de zoekfunctie werd me duidelijk dat dit een bekend W123-probleem is waarbij er maar liefst acht veelvoorkomende oorzaken zijn.

Mijn C1 van juli 2008 staat nu voor de 5e maal met lekkage in de garage rubbers voordeuren vervangen lekkage via achterlichten naar kofferbak zou verholpen zijn maar toch weer lekkage nieuwe rubbers voor en achterlichten helpen niet vanaf oktober de hele winter een natte auto-beslagen ramen. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Er zijn vast mensen met meer van dit soort ervaringen Ik zit te denken om alle rubbers eruit te halen en opnieuw dicht te kitten met raamkit maar geen idee of dit.

Mn mk2 88 GTI heeft bij de bijrijderskant lekkage bij het raamrubber van de voorruit rechtsonder. Het meest genoemd is de achterruit. Ik hoef er niet speciaal voor te gaan rijden het komt ook bij stilstand naar binnen.

De best verkopende Raamrubbers vervangonderdelen voor TOYOTA AYGO zijn voor u ter beschikking gesteld in topkwaliteit in onze categorie Raamrubbers.

Pin By Yoshiaki Hamada On Ideeen In 2020 Renault 4 Recreational Vehicles Bonneville

Renault 4 Fourgonnette Renault 4 Cool Vans Renault

Renault 4 Van Renault 4 Renault Van

Renault 4r 1123 Renault 4 Renault Cool Cars